9789050304108

grid-view list-view
 • Gods leiding in mijn leven

  8.50 Auteur: Elliot, Elisabeth
  Uitgever: J.J. Groen & Zoon - Leiden 1994

  Paperback, 89 blz.
  Mag ik die baan wel accepteren als ik daardoor minder tijd heb voor mijn gezin?
  Mag ik trouwen of moet ik alleen blijven?
  Mag ik lid worden van een andere kerk?
  Als we in ons leven voor keuzes worden geplaatst, waardoor of door wie moeten we ons dan laten leiden? De wereld biedt daarvoor vele mogelijkheden: beroepskeuzetesten, goedbedoelde maar niet altijd (even wijze) raad van vrienden, psychologen en zelfs astrologen. Een christen weet echter dat alleen God de echte antwoorden kan geven. Maar zijn we ook bereid Gods weg te gaan, ook als deze anders is dan we zelf graag willen? Zijn we bereid ons hele leven in Gods hand te leggen?
  In Gods leiding in mijn leven geeft Elisabeth Elliot geen kant-en-klare antwoorden op alle vragen. Ze geeft wel aan hoe we God om raad en leiding bij beslissingen kunnen vragen, zodat we in Zijn licht kunnen wandelen, vertrouwend, stap voor Stap.
  Gods leiding in mijn leven is een praktisch boek. dat het geloof opbouwt en ons leert om ons vertrouwen op God te stellen in de grote en kleine vragen die in ons leven op ons afkomen.
  Elisabeth Eliot is door haar publicaties velen tot steun in geloof- en levensvragen. Eerder verschenen van haar in het Nederlands Eenzaamheid; wildernis of weg tot God en Hartstocht en reinheid.

  In winkelmand